Noise Cancelling, Focuswerk & Visueel Management
17 juni 2022 

Noise Cancelling, Focuswerk & Visueel Management


Ik ben altijd in voor nieuwe gadgets en de winnaars deel ik graag.

Ik, met mijn gevoelige oren, ben echt helemaal fan van Loop Earplugs. Deze ruisreducerende oordopjes werken fantastisch! Ze reduceren letterlijk de ruis en je hoort het toch als iemand iets tegen je zegt. En ze kosten geen 💩!

Ik draag ze ondertussen al bijna de hele dag door, vooral bij focuswerk. Ze werken beter dan welke noise canceller die ik tot nu toe heb gehad, daarnaast ze zien er prachtig uit!

Een mooie bijkomstigheid is dat deze dopjes in prachtige kleuren te krijgen zijn. Het dragen van zo’n mooi fel kleurtje in je oren kan een duidelijke aanwijzing zijn binnen jouw organisatie, dat iemand niet gestoord wil worden. Hierover kun je samen afspraken maken. Dus kies je kleur verstandig!

Ik heb de Experience, deze verstillen tot 17 db
En mijn favoriet is de Quiet, deze verstillen tot 27 db

Check hun website hier: https://www.loopearplugs.com/
Je krijgt 15% korting als je gebruikt maakt van deze link (geen affiliate, just an fan ;)

#noisereduction #focuswerk #nietstorenaub #visueelmanagement #werkgelukOver de schrijver
Reactie plaatsen