Business Consultant in Lean

OVER SANDY

Business Consultant in Lean

SANDY DUIJSENS

Sandy is specialist op het gebied van Lean en continu verbeteren. 

Zij is dubbel gecertificeerd Black Belt in Lean en LCS-gecertificeerd trainer in Lean en heeft al veel teams geholpen te verbeteren.

Zij adviseert en begeleidt teams met bevlogen medewerkers die door slechte afstemming onder de maat presteren om hun productiviteit met 20%-30% te verhogen en met meer plezier samen te werken in een positieve bedrijfscultuur.

Met daadkracht en transparantie zorgt zij dat vastgelopen processen in beweging komen. Feilloos weet zij de vinger op de zere plek te leggen en de bronoorzaken te identificeren. Hierdoor is ze in staat snel verbeteringen door te voeren.

"Ik geloof dat alles op de werkvloer beter en leuker kan en dat dit direct positief effect heeft op de resultaten van een bedrijf. Het ís mogelijk om je tot een effectief, gestructureerd georganiseerd bedrijf te ontwikkelen met een hoge klanttevredenheid én een hoge medewerkerstevredenheid. Om een werkplek te creëren waar alles en iedereen goed op elkaar is afgestemd. Een plek waar een positieve werksfeer heerst." INZICHT IN WAT WERKT

Mijn ervaring is dat verbeteren een ontzettend leuke en positieve transformatie kan zijn, maar je hebt draagvlak nodig en samenwerking binnen de organisatie om het ook echt te laten beklijven.

Alleen training is niet voldoende. Het is belangrijk dat je de geleerde technieken ook daadwerkelijk correct leert toepassen op de werkvloer. Dit zorgt voor enorme impact.

Daarvoor is juiste begeleiding noodzakelijk. Het principe ‘Voordoen, Samendoen, Zelf doen’ zorgt ervoor dat je het ook blíjft doen. Omdat je aan de resultaten ziet dat het echt werkt.

In diverse coördinerende rollen bij de Hogeschool van Amsterdam en als business organizer voor verschillende mkb’s en zzp’ers heb ik gezien dat er grote resultaten geboekt kunnen worden door kleine verbeteringen en dat medewerkers het plezier in hun werk (terug)vinden.


MIJN KRACHT

Ik ben een goede vertaler tussen de werkvloer en het management en help zo bedrijven met het verbeteren van hun administratie-, communicatie- en werkprocessen. Met daadkracht en transparantie zorg ik ervoor dat er beweging komt in vastgelopen processen en projecten. Met mijn persoonlijke aanpak en positieve instelling weet ik snel mensen en afdelingen met elkaar te verbinden.

Er loopt een duidelijke rode draad door mijn carrière in veel verschillende functies in veel verschillende sectoren, zoals onderwijs (Hogeschool van Amsterdam), logistiek (Vets Shipstores), import (Dole Europe), (film-)productie (Bosbros, Philips, NedCar), horeca, thuiszorg, retail en gemeentelijke diensten (Stad Antwerpen). Overal waar ik binnenkom weet ik de vinger op de zere plek te leggen binnen de bestaande processen. Omdat ik verder kijk en ga waar anderen liever niet gaan, ben ik in staat om de bronoorzaken van knelpunten sneller te identificeren en makkelijk tot verbeteringen te komen.


MIJN MISSIE

Het is mijn missie om bedrijven en hun medewerkers te helpen om hun kwaliteit te verhogen en met meer plezier samen te werken in een positieve bedrijfscultuur. Met beproefde methoden en technieken (voornamelijk Lean) leer ik teams hoe je orde en helderheid schept in de meest chaotische werkomgevingen. Alle ervaring en scholing die ik opdoe staan in het teken van succesvol continu verbeteren. 

Uitgeverij Snor

En nu is het aan jou!

Ik ben benieuwd naar waar je nu staat met je team en welke doorbraak je wilt maken. We bespreken jouw situatie en ik geef je direct een aantal concrete tips.


Ik kijk er naar uit!

“Ik ken Sandy als een intelligente verandermanager die geen enkele uitdaging schuwt. Een probleem is voor haar geen onoverkomenlijk probleem maar een uitdaging en is altijd oplosbaar. En uiteraard zal ze haar best doen om dat te bewijzen. Ze is snel, accuraat en doortastend en zoekt naar de vraag achter de vraag.”

Gerald Stap
Informatiemanager
Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie
Hogeschool van Amsterdam