Wij van Uitgeverij Snor konden wel wat hulp gebruiken bij
het efficiënt inrichten/opruimen van ons nieuwe kantoor
en het vereenvoudigen van de werkprocessen. We zijn op
korte tijd gegroeid van een tweemansbedrijf met 1 boek
tot een uitgeverij met 2 parttimers, een parttime
boekhouder en een stagiair. We wilden heel graag de boel
reörganiseren en fris en efficiënt gaan werken. Zorgen dat
het nu eens echt op rolletjes ging lopen. 

De sfeer is sinds Sandy’s komst enorm opgeknapt!
Administratieprocessen zijn in kaart gebracht. Er zijn
goede afspraken gemaakt, waardoor de informatie op de
juiste plek te vinden is. Het afstemmen hierover is volledig
komen te vervallen en frustratie over ontbrekende
informatie is er niet meer. Door de Lean-training Yellow
Belt die Sandy verzorgde zijn we onder andere bewust
geworden van de klantvraag. Extern, maar vooral ook
intern! Het was voor Sandy’s komst niet helemaal helder
wie nu wat precies nodig had en wanneer en door het
uitkristalliseren van onze processen en onze planning
werd opeens helder waar de knelpunten lagen en hoe die het beste aangepakt konden worden. Sandy heeft ons geholpen hiermee op te starten en het werkt nog steeds superfijn. We vergaderen iedere maandag met behulp van ons dagstartbord en lunchen op donderdag met elkaar. Ook dat is fijn, kortom: we zijn heel blij met alle veranderingen. 

Werken met Sandy was fijn. Door haar warmte en doortastendheid en dóórvragen waren wij (beter) in staat om te kijken naar ieders aandeel in de processen om zo stucturen bloot te kunnen leggen en verbeteringen aan te kunnen brengen. Wij bevelen Sandy aan wanneer je in je werk merkt dat je vastloopt, dat sommige processen inefficiënt zijn. Ze helpt je snel en goed!

Annemarieke Piers & Claudette Halkes
Directie
Uitgeverij Snor
Utrecht


“Ik ken Sandy als een intelligente verandermanager die
geen enkele uitdaging schuwt. Een probleem is voor haar geen onoverkomenlijk probleem maar een uitdaging en is altijd oplosbaar. En uiteraard zal ze haar best doen om dat te bewijzen. Ze is snel, accuraat en doortastend en zoekt naar de vraag achter de vraag. Samenwerken met Sandy is plezierig omdat er al heel snel meters gemaakt worden. Met haar persoonlijke aanpak weet ze collega’s snel mee of op één lijn te krijgen. Door haar positieve instelling weet zij snel mensen met elkaar te verbinden.

Ik beveel Sandy aan als teamcoach / consultant / procesanalyst / veranderaar / verbeteraar. Wanneer je snel inzicht nodig  hebt in hoe je processen lopen. Als je benieuwd bent of het beter kan. Als jij wel wilt veranderen maar je team niet. Dan is Sandy dé aangewezen persoon.”

Gerald Stap
Informatiemanager
Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie
Hogeschool van Amsterdam

“Sandy is erg helder in haar communicatie, snel en meedenkend. Ze heeft laten zien dat er heel veel mogelijk is op het gebied van digitale toetsing en heeft daarbij een enthousiasmerende ‘lead’. Ook bij problemen (die nu eenmaal af en toe optreden met dergelijke studentenaantallen en verschillende toetslocaties en digitale infrastructuren) heeft ze mij laten zien als gebruiker van haar diensten / als docent dat ze er is om die problemen op te lossen.”

Thomas van Aalten 
Docent en teamcoördinator Nederlands
Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie
Hogeschool van Amsterdam

“Sandy heeft aan tal van projecten gewerkt binnen de Faculteit Business en Economie aan de HvA. Ik was gedurende drie jaar haar directe manager en ik beveel haar ten zeerste aan. Ze managede projecten waar interventies nodig waren evenals projecten waar nieuwe processen/producten werden uitgevoerd. Deze projecten zijn alle met succes afgerond! Sandy is een zeer capabele probleemoplosser en in staat complexe informatie te ontcijferen om de werkelijke problemen te identificeren – onderscheid te maken tussen de symptomen en oorzaken. Daarmee is zij een creatieve probleemoplosser en een zeer geëngageerde projectleider/teamlid. Sandy weet hoe ze moet manoeuvreren als er verschillende stakeholders betrokken zijn en ze is niet bang voor moeilijke gesprekken. Ze heeft wat nodig is om een verschil te maken!”

Rionette Groenewald
Associate Director
Amsterdam School of International Business
University of Applied Sciences

“Ik heb een jaar met Sandy gewerkt en en ze heeft de opleiding Trade Management Asia fantastisch geholpen door cruciale administratieve processen te verbeteren, in het bijzonder het Student Informatie Systeem. Sandy is resultaatgericht en lost problemen op met vriendelijke volharding. Ze zal niet rusten tot problemen zijn opgelost en ze begrijpt heel goed dat je meer vliegen vangt met stroop dan met azijn. Het is een plezier om met haar te werken!”

Jan Zonneveld
Programme Manager
Amsterdam School of International Business
University of Applied Sciences