REVIEWS

"Op mijn werk liep ik op een aantal punten behoorlijk vast. Dit zorgde voor frustratie. Ik zag dat de manier van werken niet logisch was en dat er kansen onbenut werden. Maar ruimte om dit te bespreken was er niet. Of hoe ik dit bespreekbaar kon maken, vond ik erg lastig.


Sandy’s traject bood mij de handvatten om de problemen op mijn werk anders aan te pakken, waardoor de effectiviteit en het plezier in mijn werk groter is geworden.


Tijdens de wekelijkse online contactmomenten kreeg ik ruimschoots de mogelijkheid om in groepsverband de stof beter te begrijpen en het gemaakte huiswerk te bespreken. Maar vooral ook hoe je de theorie toepast in je eigen werk op persoonlijk vlak!


Deze persoonlijke aanpak werkte echt fantastisch voor mij. Sandy is heel duidelijk in haar uitleg, geeft goede voorbeelden, denkt met je mee en is zeer gepassioneerd in haar vak. Ik kan deze training dan ook iedereen aanbevelen!” 


Caroline Voerman - Senior Paraveterinair - Dierenkliniek Rijen

"Het groepstraject 'Yellow Belt in Lean' was heel verrijkend en bemoedigend. Door Sandy's enthousiasme en persoonlijke begeleiding was ik in staat om beter naar mijn eigen rol te kijken en me te openen voor de lessen die ik kan leren op de werkvloer. Zij heeft mij niet alleen de tools aangereikt om de prestaties voor onze klanten te verbeteren, door deze training ben ik ook in staat om onze werkcultuur te verbeteren en ons werkplezier te vergroten.


Sandy is een betrouwbare partner om je te helpen inzicht te krijgen in de verbeterkansen voor je team of bedrijf om te bereiken wat je ambieert. Ze begeleidt het proces van A tot Z en helpt je om je koers uit te zetten, te behouden en bij te sturen wanneer wenselijk. Ze is zowel warm en hartelijk als daadkrachtig en vakkundig."


Els Beusen - Assistant Manager - Ecological Textiles

"Mijn dag wordt elke keer gered door het individuele traject 'Efficiënt Werken' die ik bij Sandy heb gevolgd.


De e-learning is goed opgebouwd door een stukje theorie dat ze vertelt met daarna opdrachten. Het begint met het inventariseren van jezelf wat efficiënt werken is, een persoonlijk leerplan opstellen, doelen en acties formuleren en leren je hoofd leeg te maken door al je acties op een grote hoop te gooien en dan te prioriteren. Aan de hand daarvan kun je maak je een planning en krijg je structuur. Dit geeft je houvast voor je dag.


Wat ik nog meer leerde was de Pomodoro techniek, over olifanten en kikkers en hoe je die lijf moet gaan. De theorie van zand, kiezels, kleine en grote stenen en belangrijk: Hoe richt je je werkplek in met de 5 S-en? 


Wat Sandy's traject onderscheidt is haar eigen manier van aanpak. Haar teksten zijn ingesproken op een natuurlijke manier waardoor het heel fijn is om naar haar te luisteren. En haar persoonlijke begeleiding door regelmatig 1-op-1 online af te spreken, geven het traject de juiste positieve energie.


De app is heel professioneel opgezet waardoor je onderwerpen die je hebt ingesproken overal kan volgen en zijn de opdrachten uitdagend om mee aan de slag te gaan.


Wie inzichten wil krijgen in hoe je efficiënter kan werken, raad ik aan dit traject te doen zodat ook jouw dag wordt gered door Sandy Saves The Day."


Minka Weeda - Adviseur Business Development - Wiesner Hager

"Onze onderlinge communicatie is door het traject 'Yellow Belt in Lean' aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt voor een veel fijnere samenwerking. Mensen zijn niet meer aan het klagen, problemen worden meteen besproken en wordt er gekeken naar een oplossing. Collega's zien ook dat het werkt. Het brengt veel rust en voldoening.


Mijn grootste inzicht was dat je leert dat Lean een proces is dat je samendoet. Dan werkt het namelijk het beste en het meest effectief. We blijven streven naar een goede samenwerking en om zo oplossingsgericht en efficiënt mogelijk te werken. Er is een veel fijnere samenwerking tussen collega's en de mensen waarmee we samenwerken.


Werken met Sandy was erg aangenaam. Ze weet waar ze het over heeft, is rustig en geduldig. Ze neemt de tijd om je alles goed uit te leggen. Door haar training en hulp zijn wij beter in staat om problemen en irritaties op de werkvloer aan te pakken. We werken nu veel efficiënter en de communicatie verloopt veel soepeler. Het heeft ons erg geholpen. 


Ik beveel haar traject 'Yellow Belt in Lean' aan wanneer je je organisatie wil verbeteren op de meest effectieve en efficiënte manier en je klant de beste service wil leveren."


Geneviève Duijsens - PGZ Zorgverlening

Skip a Stone
"Wat een fantastische training. Op een inspirerende manier neemt Sandy je mee door 17 modules van haar online training ‘Effectief Werken’. Er komt alles aan bod wat je helpt om effectiever te gaan werken. Zij weet veel kennis over te brengen en je wel bij de les te houden.


De voorbereide templates zijn geweldig. Zo ga je werken aan het zichtbaar maken van je doelen en de daarvoor nodige acties. En krijg je tools in handen hoe jij deze acties het beste tot realisatie kan brengen.


Ik heb al een aantal jaren een kanban bord aan de muur hangen. Die kwam nu helemaal weer tot leven en ik heb zelf wat tips gekregen hoe ik makkelijker kan prioriteren. Zodat ik altijd dat doe wat gedaan moet worden.


Ook heeft een module mij zeer geholpen om de waarde van mijn tijd beter te bepalen. En hoe ik op die manier leer makkelijker NEE te zeggen.


De training 'Effectief Werken’ van Sandy is echt heel waardevol en zeker aan te raden als je een beter overzicht wilt van wat je aan het doen bent en of het de juiste dingen zijn, maar vooral als je zichtbaar meer gedaan wilt krijgen." 


Antje Ludwig-van Schaagen - Management consultant & coach - Skip a Stone consultancy

"Ha Sandy,  tijdje geleden dat wij elkaar spraken maar ik wilde je nog even teruggeven dat jouw sessie en onze telefonische opvolging uiteindelijk best veel impact heeft gehad. Op één team na werken nu alle (sub)teams binnen de operatie met dagstarts, Kanban en Trello en dit  bevalt super goed. Ook heb ik de corona tijd gebruikt om mij verder te verdiepen in Lean en Agile binnen de arbeidsbemiddeling en komende maand wordt duidelijk of ik hier een belt in mag gaan halen. Mooie dingen dus, dank alsnog!" 


Meike Witteveen - The New Crew - Amsterdam

"Sandy is een transparante, sociale en inhoudelijke sterke trainer. Ze heeft veel kennis en kunde over Lean en is als mens erg benaderbaar. Je merkt in alles (bijvoorbeeld: haar prachtige presentatieslides en hoe open ze staat voor feedback) dat ze kwaliteit leveren belangrijk vindt. Dat waardeer ik erg." 


Nina van Kersbergen - The New Crew - Amsterdam

"Wij van Uitgeverij Snor konden wel wat hulp gebruiken bij het efficiënt inrichten/opruimen van ons nieuwe kantoor en het vereenvoudigen van de werkprocessen. We zijn op korte tijd gegroeid van een tweemansbedrijf met 1 boek tot een uitgeverij met 2 parttimers, een parttime boekhouder en een stagiair. We wilden heel graag de boel reorganiseren en fris en efficiënt gaan werken. Zorgen dat het nu eens echt op rolletjes ging lopen. 


De sfeer is sinds Sandy’s komst enorm opgeknapt! Administratieprocessen zijn in kaart gebracht. Er zijn goede afspraken gemaakt, waardoor de informatie op de juiste plek te vinden is. Het afstemmen hierover is volledig komen te vervallen en frustratie over ontbrekende informatie is er niet meer.


Door de Lean-training Yellow Belt die Sandy verzorgde zijn we onder andere bewust geworden van de klantvraag. Extern, maar vooral ook intern! Het was voor Sandy's komst niet helemaal helder wie nu wat precies nodig had en wanneer en door het uitkristalliseren van onze processen en onze planning werd opeens helder waar de knelpunten lagen en hoe die het beste aangepakt konden worden. Sandy heeft ons geholpen hiermee op te starten en het werkt nog steeds superfijn. We vergaderen iedere maandag met behulp van ons dagstartbord en lunchen op donderdag met elkaar. Ook dat is fijn, kortom: we zijn heel blij met alle veranderingen. 


Werken met Sandy was fijn. Door haar warmte en doortastendheid en dóórvragen. waren wij (beter) in staat om te kijken naar ieders aandeel in de processen om zo stucturen bloot te kunnen leggen en verbeteringen aan te kunnen brengen. Wij bevelen Sandy aan wanneer je in je werk merkt dat je vastloopt, dat sommige processen inefficiënt zijn. Ze helpt je snel en goed!" 


Annemarieke Piers & Claudette Halkes - Directie Uitgeverij Snor - Utrecht

"Ik ken Sandy als een intelligente verandermanager die geen elke uitdaging schuwt. Een probleem is voor haar geen onoverkomenlijk probleem maar een uitdaging en is altijd oplosbaar. En uiteraard zal ze haar best doen om dat te bewijzen. Ze is snel, accuraat en doortastend en zoekt naar de vraag achter de vraag. 


Samenwerken met Sandy is plezierig omdat er al heel snel meters gemaakt worden. Met haar persoonlijke aanpak weet ze collega's snel mee of op één lijn te krijgen. Door haar positieve instelling weet zij snel mensen met elkaar te verbinden. 


Ik beveel Sandy aan als teamcoach / consultant / procesanalyst / veranderaar / verbeteraar. Wanneer je snel inzicht nodig  hebt in hoe je processen lopen. Als je benieuwd bent of het beter kan. Als jij wel wilt veranderen maar je team niet. Dan is Sandy dé aangewezen persoon." 


Gerald Stap - Informatiemanager - Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie - Hogeschool van Amsterdam

"Sandy heeft aan tal van projecten gewerkt binnen de Faculteit Business en Economie aan de HvA. Ik was gedurende drie jaar haar directe manager en ik beveel haar ten zeerste aan. Ze managede projecten waar interventies waren nodig evenals projecten waar nieuwe processen/producten werden uitgevoerd. Deze projecten zijn alle met succes afgerond!


Sandy is een zeer capabele probleemoplosser en in staat complexe informatie te ontcijferen om de werkelijke problemen te identificeren - onderscheid te maken tussen de symptomen en oorzaken. Daarmee is zij een creatieve probleemoplosser en een zeer geëngageerde projectleider/teamlid. Sandy weet hoe ze moet manoeuvreren als er verschillende stakeholders betrokken zijn en ze is niet bang van moeilijke gesprekken. Ze heeft wat nodig is om een verschil te maken!" 


Rionette Groenewald - Associate Director - Amsterdam School of International Business - University of Applied Sciences 

AMSIB
"Ik heb een jaar met Sandy gewerkt en en ze heeft de opleiding Trade Management Asia fantastisch geholpen door cruciale administratieve processen te verbeteren, in het bijzonder het cijfersysteem.


Sandy is resultaatgericht en lost problemen op met vriendelijke volharding. Ze zal niet rusten tot problemen zijn opgelost en ze begrijpt heel goed dat je meer vliegen vangt met stroop dan met azijn. Het is een plezier om met haar te werken!" 


Jan Zonneveld - Programme Manager - Amsterdam School of International Business - University of Applied Sciences