Projectinrichting

GRATIS SESSIE

Wil je productiever werken? Heb je behoefte aan kennis en vaardigheden om slimmer te werken in plaats van harder binnen je team? Zoek je inspiratie om prettiger sámen te werken binnen je team? Tijdens deze gratis sessie verkennen we wat er bij jou binnen jouw bedrijf of team(s) speelt en wat jouw en jullie uitdagingen zijn.

We gaan daarbij dieper in op jouw huidige situatie, jouw gewenste situatie en jouw persoonlijke drijfveren. Aan het einde van dit gesprek heb je helder waar jullie staan op het gebied van samenwerking en processen. Welke doorbraak je wilt bewerkstelligen en hoe jullie dit kunnen bereiken. Je begrijpt wat Continu Verbeteren kan bijdragen aan een positieve productieve bedrijfscultuur.

Dit gesprek is geschikt voor jou als je:
 

 ✓ Leiding geeft aan of onderdeel bent van een team en verbeterkansen ziet in de dagelijkse werkzaamheden van het opleveren van een product of dienst uit samenwerking. 

 ✓ Betere resultaten wilt opleveren met minder inspanning van je team(s).

 ✓ Nieuwsgierig bent naar de impact die je kunt maken door productiever te werken.

In deze telefonische sessie van ongeveer 30 minuten:

•  Krijg je scherp welke processen de grootste potentie hebben tot verbetering. 

•  Leer je wat er nodig is voor jouw team om tot maximale resultaten te komen. 

•  Verkennen we samen welk proces je momenteel het meeste kost en het minste oplevert en hoe je dit kunt omdraaien.

PLAN HIER EEN GRATIS SESSIE IN!

Sandy is transparant, sociaal en inhoudelijk sterk. Ze heeft veel kennis en kunde over Lean en is als mens erg benaderbaar. Je merkt in alles dat ze kwaliteit leveren belangrijk vindt.

Nina van Kersbergen - The New Crew

VRAAG HET GRATIS E-BOOK AAN

Dit e-book is bedoeld als korte introductie met de Lean filosofie voor teamleiders en -leden, die verbeterpotentiëel zien in hun dagelijkse werkzaamheden, maar niet weten hoe of waar ze moeten beginnen.

Dit stappenplan is bovendien bedoeld voor bevlogen procesverbeteraars die willen leren hoe je in plaats van harder te werken met meer plezier kunt sámenwerken.
 
50%
Download now
Lean | Continu Verbeteren