EENDAAGSE TRAINING 'YELLOW BELT IN LEAN'

BINNEN EEN DAG WEET JOUW TEAM ALLES OVER VERBETEREN!

✓ Ben jij op zoek naar een inspirerende invulling van jouw teamdag?

✓ Zouden jullie je werk beter en leuker willen maken en weten jullie nog niet hoe?

✓ Zijn jullie benieuwd naar hoe het anders kan?


DAN IS DE EENDAAGSE TRAINING 

'YELLOW BELT IN LEAN' ECHT WAT VOOR

JULLIE! 

null


✓  Beter inzicht krijgen in jullie processen: "Wat, waarvoor en voor wie doen we het eigenlijk?!" 

✓  Methoden en technieken voor een betere afstemming onderling.

✓  Een verbeterde samenwerking creëren en een positieve werksfeer.

✓  Een leuke, inspirerende dag waarin het team elkaar weer wat beter leert kennen.

EENDAAGSE TRAINING

'YELLOW BELT IN LEAN'

Een interactieve training met veel oefeningen, processimulaties en praktijkvoorbeelden voor iedereen die overweegt te starten met het verbeteren van zijn/haar organisatie en werkprocessen.


Tijdens deze training leer je in één dag de basis van Lean. We gaan laagdrempelig aan de slag met een aantal belangrijke instrumenten, waarmee je de theorie meteen toepast.


We spelen tijdens de training een simulatiegame. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben en zelf ervaren wat de kracht kan zijn. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt!


Tijdens deze training leer je onder andere al een beetje hoe je de werkdruk kan verlagen en je samen een betere flow in je processen creëert.


VRIJBLIJVEND SPARREN?


Maak hier een afspraak:
Maar je hebt geen tijd

Tevreden Klanten


Jullie leren de basiskennis over Lean, gaan aan de slag met een aantal waardevolle methoden en technieken en spelen een simulatiegame, waardoor je zelf meteen het effect ervan ervaart.


Aan het eind van de dag:

✓  Herken je verspillingen in werkprocessen en enthousiasmeer je je collega’s om verspillingen op te lossen.

✓  Ben je geïnspireerd om je werk met een andere bril te bekijken;

✓  Weet je wat Lean voor jouw werk kan betekenen;

✓  Ervaar je het effect dat  Lean op jullie samenwerking heeft en dat je het direct kunt toepassen in je eigen werk.

Lean is een filosofie vanwaaruit je de kwaliteit van je product of dienst voor je klanten en de productiviteit binnen de organisatie tot 30% verhoogt. Dit doe je door het verwijderen van verspillingen uit je bedrijfsprocessen; zaken die geen toegevoegde waarde leveren in de ogen van de klant laat je weg. Hierdoor gaat men slimmer werken in plaats van harder en ervaart men meer voldoening en meer plezier in zijn dagelijkse werk. 
ja, dit wil ik voor mijn team!


"Sandy heeft een energieke en enthousiaste stijl van training geven. Ze maakt goed verbinding met de groep en neemt de groep mee in de theorie. Ze voegt treffend film materiaal toe waardoor de theorie snel landt. Ik heb genoten van de training en er veel nieuwe inzichten aan overgehouden."
The New Crew
Arno Voorn - The New Crew

"Sandy is een super enthousiaste en kundige trainster. Ze maakt de training interactief en makkelijk te volgen, waardoor je gemakkelijk je aandacht erbij kan houden en je direct zin krijgt aan de slag te gaan."Astrid Beijen -Timetohire
"Sandy is een fijne trainer die goed kan uitleggen. Ze geeft heldere voorbeelden en er is regelmatig iets te lachen. Door de oefeningen blijft de theorie goed hangen en gaat het leven."Josien Wimmenhove-Veen
Lean | Continu Verbeteren
TIEN ESSENTIËLE STAPPEN NAAR EEN PRODUCTIEVE WERKOMGEVING

EENDAAGSE TRAINING 'YELLOW BELT IN LEAN'

Deze training is geschikt voor iedereen die verbeterpotentiëel ziet in zijn dagelijkse werkzaamheden, maar niet weet hoe of waar ze moeten beginnen. In het bijzonder het ondersteunend personeel van scholen en instituten. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. 


We trainen in groepen van maximaal 12 personen. We behandelen de theorie op interactieve wijze en maken telkens de koppeling met de praktijk. Hierdoor ontstaan er interessante discussies en kennisuitwisselingen waar je direct mee aan de slag kunt.

Ja, dit wil ik!

Met deze training geef je je

team écht een cadeau!

kom met me in contact!

OVER SANDY

Sandy is specialist op het gebied van Lean en continu verbeteren.

Zij is dubbel gecertificeerd Black Belt in Lean en LCS-gecertificeerd trainer in Lean en heeft al veel teams geholpen te verbeteren.

Haar missie is bedrijven en hun medewerkers te helpen om zich beter te organiseren en met meer plezier samen te werken in een positieve bedrijfscultuur.

Met daadkracht en transparantie zorgt zij dat vastgelopen processen in beweging komen. Feilloos weet zij de vinger op de zere plek te leggen en de bronoorzaken te identificeren. Hierdoor is ze in staat snel verbeteringen door te voeren.